Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare, despre arestarea primarului Craiovei „Nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste"

ro

06 Mar, 2010 03:35 1152 Marime text
Primarul Radu Mazăre a declarat ieri, la finalul şedinţei de Consiliu Local Municipal, referitor la arestarea primarului Craiovei, Antonie Solomon, că în acest caz se potriveşte proverbul „nu este pentru cine se pregăteşte, este pentru cine se nimereşte".

„Ştiu o vorbă românească: «nu e pentru cine se pregăteşte, este pentru cine se nimereşte»", a declarat Radu Mazăre, la sfârşitul şedinţei de Consiliu Local.

Întrebat dacă el consideră că vor mai urma şi alţi primari PD-L care vor fi cercetaţi de DNA, Mazăre a spus că nu are un răspuns. „Nu ştiu, dar pot să vă spun un lucru. Ştiu că numărul lucrătorilor în serviciile secrete din România este mai mare de 2,5 ori faţă de ce a fost pe vremea lui Ceauşescu şi asta cred că e suficient. Ar trebui să vă intereseze să nu ajungem cu doi paşi în urma grecilor. Restul, toate sunt poveşti. Şi DNA, şi congrese. Să dea Dumnezeu să nu ajungem după greci, dar drumul pe care mergem ăsta e", a afirmat primarul Constanţei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihai 06 Mar, 2010 15:56 sa dea Dumnezeu sa fie si pentru tine mazare.Iar faptul ca exista servicii secrete multe n-ar trebui sa te deranjeze de vreme ce dansezi ca apucatu pe care alegorice in brazilia iar baietii iti dau raportul ca e sigur(inca!) sa te intorci acasa.