Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Internet wireless gratuit la Năvodari Matei „După orele de program ale instituţiilor, traficul wireless se dublează“

ro

14 Oct, 2010 00:00 4167 Marime text
navodari_nicolae_matei.jpgPrimarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a declarat că până la sfârşitul anului 2010 tot oraşul va avea Internet wireless, în prezent numai anumite zone beneficiind de acest serviciu gratuit

„Ne-am gândit că ar fi bine să facem un grafic, astfel încât, după orele de program ale instituţiilor şi după ce ies copiii de la şcoală, traficul wireless să fie dublat“, a declarat primarul Năvodariului, Nicolae Matei.

Dacă până acum de o conexiune wireless beneficiai doar în cafenelele din oraş, începând de azi, năvodărenii vor putea naviga pe Internet dacă se află în următoarele zone din oraş: Parcul Central, Parcul Ion Dobre, Zona Stadionului Local şi strada Rândunelelor, colţ cu Albinelor. Tot ce trebuie să facă posesorul de laptop, telefon mobil ori notebook este să introducă parola de acces „MATEI“ la momentul în care i se solicită. Mai mult, utilizarea serviciului este gratuită. „Până la sfârşitul anului va fi Internet în tot oraşul. Nici nu plătim mult pentru serviciile pe care ni le furnizează operatorul de telefonie. Ne-am gândit că ar fi bine să facem un grafic, astfel încât, după orele de program ale instituţiilor şi după ce ies copiii de la şcoală, traficul wireless să fie dublat“, a precizat primarul Năvodariului.

Cu acest prilej, primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, respectă una dintre obligaţiile luate în campania electorală faţă de tineri, aceea de a le oferi această gratuitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ALex 03 Mar, 2011 21:54 Varza .......UUUUUUaaaaaa Nu merge dekt in jurul primariei atat , a zis k pana la sfarsitul anului merge in tot orasul ,na suntem in 2011 si to nu merge.De ce? Va zic eu de ce sunt niste sarlatani siau pus net din salariile noastre.
  • Diana 14 Oct, 2010 08:45 Foarte tare , suuuuuuuuuper !