Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Harry Tavitian şi invitaţii, pe scena Teatrului „Oleg Danovski"

ro

29 Nov, 2011 01:00 1685 Marime text

cap_6.jpgHarry Tavitian şi invitaţii săi vă aşteaptă mâine, începând cu ora 19.00, la un eveniment artistic de excepţie, care va fi găzduit de Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski".

Pe scenă vor evolua şi Delia Pavlovici (pian), Corneliu Stroe (percuţie) şi Anatoly Vapirov (saxofon). Evenimentul va fi completat de o lansare de carte a Doinei Păuleanu - „Cazinoul din Constanţa" şi de o expoziţie de grafică a artistului Ion Tiţoiu. Seara va fi însoţită de comentariile istoricului Sorin Antohi. La începutul anului 2011, Consiliul Local a votat ca Harry Tavitian să fie cetăţean de onoare al Constanţei. Cu acea ocazie, Tavitian spunea că publicul constănţean este primul care i-a acordat, cu mulţi ani în urmă, acest titlu. În semn de mulţumire, Tavitian dăruieşte împătimiţilor jazz-ului de la malul mării un concert special.

Tavitian_-_Harry_Tavitian_concert_2.jpg

Aşa s-a născut ideea acestui eveniment artistic în care Harry Tavitian va primi, oficial, titlul de cetăţean de onoare. Intrarea la acest eveniment special este liberă. „Ca fiu al Dobrogei, consider această invitaţie ca o întoarcere acasă. Iar ca reparaţie morală, îl am din nou ca invitat de onoare pe Anatoly, cu care cânt împreună de mai bine de 20 de ani, spune Tavitian despre evenimentul special care va avea loc mâine. Vapirov este născut, ca şi mine, la ţărm de mare (în fosta Uniune Sovietică, la Marea de Azov)", a declarat Harry Tavitian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii