Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru despre decesul fostului primar din Eforie

ro

08 Jan, 2010 14:27 2059 Marime text

cosma1.jpg„Îl ştiu ca pe un om responsabil şi cu mult bun simţ"

Mihai Cosma, fostul primar al oraşului Eforie a fost înmormântat miercuri după-amiază, după o lungă suferinţă. Fostul edil a fost internat în spital pe 23 octombrie, după ce a suferit un atac de cord, la o săptămână de la eliberarea condiţionată din arestul Penitenciarului de Maximă Siguranţă de la Poarta Albă.

Şi în aceste momente grele pentru familie, democrat-liberalii din localitate, foşti sau actuali angajaţi din primărie au fost prezenţi în ultimele clipe alături de fostul lor coleg.

Costantin Avătafului, consilier local în Eforie ne-a declarat că cel care a condus oraşul timp de opt ani a fost un om foarte respectat de toţi locuitorii urbei şi care a făcut treabă bună cât a avut frâiele urbei în mână: „A fost un om deosebit. Şi eu dar şi mulţi colegi din PD-L am fost să-i aducem un ultim omagiu şi la priveghi şi la înmormântare".

Şi colegul său de Consiliu Local din Eforie, Gigi Chiru, actualul şef al Inspectoratului Teritorial de Construcţii Constanţa ne-a declarat că îl cunoştea pe fostul primar de pe vremea când acesta era inginer la RAJA Eforie: „Eu îl ştiu ca pe un om responsabil, serios, cu mult bun simţ. Ce s-a întâmplat a fost inexplicabil şi cred că totul a fost pe fondul competiţiei".

Fost membru PD, Mihail Cosma a deţinut două mandate consecutive de şef al oraşului dar a fost împiedicat să candideze şi pentru al treilea, pentru că a fost arestat pentru luare de mită cu o zi înaintea scrutinului electoral local. Acesta a fost condamnat în 2007 la patru ani de închisoare, dar a fost eliberat din arest anul trecut pentru bună purtare, Judecătoria Medgidia apreciind că deţinutul a îndeplinit condiţiile necesare eliberării condiţionate. „A suferit mult cât a fost în arest, de acolo i s-a tras moartea", a mai completat democrat-liberalul Avătafului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eforie 08 Jan, 2010 19:58 pai pe tine si cumatrul tau v a facut oameni,altfel erati in saboti si acum