Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 ianuarie 2024. Se conturează evenimente interesante în sfera muncii pentru unii nativi

ro

08 Jan, 2024 09:40 794 Marime text
Berbec

La începutul săptămânii va apărea o mare dorinţă de rafinare sufletească. Activităţile culturale îţi pot oferi stări de spirit deosebite. Călătoriile în străinătate sunt susţinute, aşa încât este posibil să pleci undeva departe sau să renunţi la o călătorie. Mai ales în preajma datei de 9 Ianuarie poţi susţine cu brio examene. Te vei gândi serios la a-ți îmbunătăți educația, nivelul cunoștințelor și competențele profesionale. În a doua parte a săptămânii vei fi nevoit să-ţi îndrepţi eforturile spre carieră. Se pare că în ultimul timp ţi-ai neglijat îndatoririle de la locul de muncă, creând neplăceri celor din jur.

Taur

Săptămâna debutează cu aspecte financiare legate de banii și bunurile avute și administrate în comun cu alții. Este posibil să primești bani ori bunuri materiale de la rude ori, în funcţie de caz, dintr-o afacere. Sau te poţi asocia cu oameni importanţi într-o nouă colaborare profitabilă. Dacă eşti deja implicat în unele, acestea pot lua turnuri interesante. Este nevoie să achiți facturi, taxe, datorii de tot felul. Frumos este că în a doua parte a săptămânii îţi orientezi atenţia către laturile spirituale ale vieţii. Fii mai atent la poziţia ta socială şi la părerea altora despre tine!

Gemeni

Ai multe de făcut la serviciu în primele zile ale săptămânii, dar și acasă în plan personal trebuie să rezolvi diverse. Foarte importante sunt relațiile parteneriale, astfel că este bine să le acorzi atenție sporită. Dialogurile cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri îți aduc informații prețioase referitoare la bunul mers al relației voastre și la modul în care să obțineți beneficii majore. Se deschide o etapă partenerială nouă și de bun augur pe termen lung. Bine este să te ocupi şi de datorii, taxe, impozite, relaţii cu instituţii bancare.

Rac

Se conturează evenimente interesante în sfera muncii. Raportarea ta la tot ce ţine de serviciu se va modifica, în sensul că vei căuta să găseşti un echilibru între muncă şi răsplată. Totodată, relaţiile colegiale vor cunoaşte turnuri deosebite. Cu anumiţi colegi sau şefi vei fi mai rezervat, iar cu alţii mai prietenos. Se prefigurează o nouă etapă profesională, la nivelul activități profesionale curente, de la locul de muncă. Sau poate intra în discuție un nou loc de muncă. Sănătatea este vulnerabilă, însă și în acest sens se conturează îmbunătățiri. Odihneşte-te mai mult!

Leu

Dacă ai preocupări în domeniul artei sau educaţiei, acestea îţi pot aduce satisfacţii extraordinare în primele zile ale săptămânii. Pe de altă parte, relaţiile cu cei dragi cunosc turnuri importante. Unele se pot încheia, iar altele noi îşi fac loc în viaţa ta. Copiii îţi pot crea neplăceri, dar sunt pasagere. Este rost de o nouă etapă sentimentală. Poate intra în discuție revigorarea unei relații vechi, dar serioase sau apariția uneia noi. Posibil să decizi a te ocupa mai mult de sufletul tău. Dorinţa de distracţie şi aventură va fi accentuată.

Fecioara

Săptămâna îţi aduce evenimente deosebite legate de casă, familie şi prieteni. Comunicarea este deficitară, de aceea fii prudent și controlează-ți stările de spirit. Foarte ușor se poate ajunge la conflict, mai ales datorită divergențelor de mentalitate. Se prefigurează o nouă etapă familială și domestică. Sunt probabile schimbări majore în spațiul locativ. De asemenea, sunt zile favorabile luării unor decizii ce privesc amenajarea locuinţei, reparaţii curente sau achiziţionarea unei case noi. Sau te poţi muta în alt spaţiu. Relaţiile cu membrii familiei pot fi oscilante, dar te vor lăsa să aranjezi totul cum vrei tu.

Balanta

Prima parte a săptămânii este accentuată la capitolul drumuri scurte sau dialoguri cu neamurile şi prietenii apropiaţi. Poţi decide să rupi anumite relaţii. Dacă inima îţi va spune să te apropii de cineva, poate un prieten care stă undeva departe în fundal, orientează-te spre acea persoană. Îţi poate deveni un prieten de nădejde. Pentru alţii apare problema unei etape de şcolarizare pe termen scurt. Ori se încheie un curs început demult, ori te hotărăşti să te înscrii la unul. Și în privința relațiilor cu anturajul apropiat, și în privința segmentului educational se deschide o etapă nouă.

Scorpion

Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Sunt posibile cadouri, recompense substanţiale sau implicarea în proiecte şi colaborări care vestesc diverse avantaje. Există şi varianta încheierii unor acţiuni din care trebuiau să vină bani şi au venit puţini sau deloc. Este o perioadă bună de a-ţi verifica situaţia veniturilor din munca proprie şi a datoriilor faţă de alţii. Chiar dacă apar nemulţumiri, depăşeşte momentul prin alcătuirea unui plan de acţiune în acest sens. Se deschide o etapă financiară nouă, favorabilă pe termen lung, în ceea ce privește veniturile obținute de la locul de muncă.

Sagetator

Săptămână este importantă la capitolul personalitate. Te vei face remarcat în anturaj prin forţă şi farmec deosebit. Se pare că îţi vei modifica modul de relaţionare cu tot ce te înconjoară. Sinele tău va ieşi la iveală complet schimbat şi cu noi planuri de viaţă. Ești dornic de a te implica în colaborări noi și chiar poți primi oferete viabile. Ți se așterne în cale o nouă și importantă etapă de viață și activitate, favorabilă pe termen lung. Apar cheltuieli cotidiene, dar în același timp vin și banii necesari mai ales dinspre locul de muncă.

Capricorn

Primele zile ale săptămânii vor accentua dorința de izolare. Ai nevoie de dialog interior, de a te gândi pe îndelete la planurile tale și de a face schimbările necesare îmbunătățirii situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Există oportunități de evoluție și progres, însă deocamdată totul se petrece în culisele vieții tale. Sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Pe de altă parte, este bine să asculți și ceea ce îți spun alții. Însă, tu fii scump la vorbă și nu îți divulga intențiile. Unii te pot înțelege greșit.

Varsator

Este multă forfotă în segmental socioprofesional, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii și autoritățile. Sunt posibile neplăceri, situații limită în care vei fi nevoit să iei decizii rapide și să-ți asumi noi responsabilități pe termen lung. Ți se deschid culoare profesionale, de foarte bună calitate și pe termen lung. Intervin evenimente deosebite în sectorul prietenilor şi al protectorilor. Astfel, te poţi decide să renunţi la unele relaţii de prietenie şi să te orientezi către alte persoane pe care le-ai ignorat. Poate apărea un protector nou care îţi va fi pe termen lung.

Pesti

Săptămâna îți aduce controverse în plan socio-profesional. O etapă se sfârşeşte şi începe alta nouă în care te vei raporta altfel la tot ce ţine de mediul social în care trăieşti şi îţi desfăşori activitatea. Poţi dobândi faimă sau dimpotrivă, numele tău să nu fie privit cu ochi buni. Fii sincer cu tine însuţi şi propune-ţi direcţii noi de îmbunătăţire a poziţiei sociale. Se deschide o nouă etapă profesională, fiind bine să te gândești la felul în care ai dori să-ți desfășori activitatea profesională de acum încolo. Prietenii îţi sunt alături, mai ales pe 10 şi pe 11 Ianuarie.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii