Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eleva din Mangalia, finalista la un concurs mondial pe teme ecologice

ro

26 Feb, 2010 03:32 4223 Marime text

cap_1.jpgDepartamentul de stat al SUA a lansat, recent, un concurs pe teme ecologice, intitulat „Change your climate, Change your world". Copii şi adolescenţi cu vârste de peste 14 ani din întreaga lume, care doresc să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de mediu, au fost invitaţi să participe la acest concurs.

În competiţie s-a înscris şi o elevă a Colegiului Economic Mangalia, Amina Chwihne care, sub coordonarea prof. Camelia Toşa, a realizat un videoclip intitulat „Do you care about nature?", cu care s-a clasat între primii 40 de finalişti. Concursul se va finaliza pe 2 martie şi va avea drept câştigători doi elevi din Statele Unite ale Americii şi alţi doi din restul lumii. Premiile constau într-un program de studiu/specializare pe teme de mediu, timp de două săptămâni în SUA, costurile fiind acoperite în întregime de guvernul american.

Videoclipul elevei din Mangalia poate fi accesat la adresa de web http://connectcontest.state.gov/contests/change-your-climate-change-our-world/entries/do-you-care-about-nature.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CETATEAN... 26 Feb, 2010 19:37 Bravo...ne bucuram ca mai exista copii care se mai gandesc si la natura si la ce ii asteapta pe viitor.Mult succes in continuare