Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eleganta la petrecerea de 8 Martie, din Cumpana (galerie foto)

ro

08 Mar, 2010 03:58 3991 Marime text
cumpana.jpgAtmosfera specifică zilei de 8 Martie s-a făcut simţită încă de ieri, în comuna Cumpăna. Centrul localităţii era plin de florărese.

Multe dintre florile vândute au ajuns în braţele primarului Mariana Gâju, care a primit buchete de ordinul sutelor şi nu exagerăm, având în vedere faptul că fiecare dintre invitatele la petrecerea organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii i-a dăruit câte unul. La rândul lor, fiecare dintre doamnele invitate la petrecere a primit flori, mărţişoare şi felicitări din partea Marianei Gâju. Ca în fiecare an, Consiliul Local şi Primăria Cumpăna a organizat o petrecere pe cinste de Ziua Femeii. Sala Casei de Cultură Cumpăna a fost aranjată cu mult fast, astfel încât sărbătoritele să nu ducă lipsă de nimic şi să fie tratate regeşte, măcar de ziua lor.

Reprezentantele sexului frumos din Cumpăna s-au pregătit la rândul lor, ore întregi pentru a arăta cât mai bine la petrecerea ce le-a fost dedicată în exclusivitate. Toalete alese cu grijă, coafuri atent aranjate şi bine fixate, parfumuri fine - au fost ingredientele pe care femeile din Cumpăna le-au folosit pentru a arăta şi a se simţi bine de ziua lor.

Femeile din Cumpăna ştiu să se distreze

Chiar dacă în preajma lor nu au fost prezenţi domni, doamnele care au petrecut la evenimentul organizat la iniţiativa primarului Mariana Gâju, nu au făcut economie la capitolul eleganţă. Cocuri elegante, pălăriuţe şic şi chiar pene alese cu bun gust au fost purtate cu distincţie de către unele invitate, care nu s-au ferit să apeleze la astfel de artificii menite să confere femeii un plus de fineţe. Mariana Gâju a întâmpinat fiecare invitată în parte, după care le-au urat tuturor femeilor o primăvară frumoasă şi multe împliniri. Atmosfera petrecerii a fost întreţinută de formaţia „Luceafărul" din comuna Cumpăna, dar şi de multe surprize plăcute şi un meniu festiv. De asemenea, doamnele au mai primit în dar un spectacol susţinut de Ansamblul folcloric „Româncuţa" din Cumpăna şi de Şcoala de dans sportiv, condusă de fraţii Laura şi Laurenţiu Bogorodea. A fost organizată şi o tombolă în scop caritabil, banii încasaţi din vânzarea biletelor fiind destinaţi achiziţionării de rechizite şi obiecte de îmbrăcăminte pentru copiii din clasele întâi ale Grupului Şcolar Cumpăna. Gospodine desăvârşite în celelalte zile ale anului, femeile din Cumpăna au demonstrat că ştiu să se şi distreze de ziua lor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii