Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eforie, in ton cu moda fitness si internet wireless in parc

ro

04 Jul, 2009 03:02 2220 Marime text
eforie_sedinta_consiliu_ovidiu_brailoiu_09.jpgPrimăria oraşului Eforie a finalizat procedurile privind instalarea reţelei wireless în Parcul Teatrului de Vară din Eforie Nord. 

Astfel, de câteva zile, cei interesaţi au posibilitatea de a naviga, gratuit, pe internet. De asemenea,  pentru a veni în întâmpinarea persoanelor care fac fitness, autoritatea publică locală a amenajat, în acelaşi parc, o zonă ce le este destinată şi unde pot face mişcare, dar în aer liber. La aparatele montate la iniţiativa reprezentanţilor administraţiei locale au acces atât locuitorii, cât şi turiştii dornici de mişcare. 

„Internetul a devenit deja o necesitate, în special, pentru tineri, iar într-un oraş turistic, cum este Eforie, introducerea sistemului wireless este o iniţiativă ce nu trebuia amânată", susţine primarul localităţii, Ovidiu Brăiloiu.

În parcul Teatrului de Vară din Eforie Nord, autoritatea locală a amplasat deja bănci şi mese de lucru, astfel încât cetăţenii să beneficieze de tot confortul atunci când navighează pe internet.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii