Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Dumitrache „amendează" bugetul de stat

ro

06 Dec, 2011 01:00 884 Marime text

Deputatul PSD de Constanţa Cristina Dumitrache a depus şi în acest an un număr de 48 de amendamente la Proiectul Legii Bugetului de Stat.

„Nu am făcut acest lucru pentru a bifa încă un punct din agenda mea de parlamentar, ci pentru că sunt conştientă cu adevărat de nevoile primăriilor din colegiul pe care îl reprezint. Pentru că vreau să cred că după 3 ani de refuzuri, mai mult sau mai puţin justificate, pentru amendamentele depuse de opoziţie, reprezentanţii puterii din cadrul camerelor decizionale au cunoştinţă despre urmările acestor fapte", susţine deputatul Colegiului 3, care precizează că în colegiul pe care îl reprezintă sunt nenumărate şcoli sau grădiniţe, baze sportive, biserici, drumuri comunale sau judeţene, lucrări la drumuri şi podeţe aflate în stare de degradare.

Parlamentarul spune că pe raza aceluiaşi Colegiu sunt şi primării care, sub promisiunea primirii unor fonduri guvernamentale, au contractat furnizori ce au efectuat lucrările şi momentan, pentru a reuşi să plătească din fonduri proprii lucrările efectuate, se află in situaţia de a rămâne fără fonduri chiar şi pentru salarii, pe perioadă nedeterminată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii