Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Custurea cumpără un automobil de teren de fiţe

ro

08 Aug, 2011 02:22 1586 Marime text
cap_7.jpgMuzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa organizează o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului de „Achiziţionare a unui autovehicul nou, de teren cu 4 roţi motoare în leasing financiar".

Potrivit anunţului 308363/05.08.201, publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), participanţii trebuie să-şi depună ofertele până pe data de 18.08, ora 11.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00. Valoarea estimată a contractului este de 140.000 de lei. Garanţia de participare este de 2.000 de lei. Potrivit caietului de sarcini, autovehicul de teren trebuie să funcţioneze pe motorină, norma de poluare să fie de minimum Euro 4, caroserie cu cabină dublă, cinci locuri, patru uşi. Dotările principale minime sunt următoarele: culoare: gri, apărătoare de noroi pentru roţile faţă şi spate, oglinzi laterale negre, reglabile manual, cutie utilitară în bord, turometru şi kilometraj electronic, volan şi scaun şofer reglabile pe înălţime, aer condiţionat manual, încălzire a locurilor din spate cu canale de aer cald, închidere centralizată a uşilor cu telecomandă şi airbag-uri frontale pentru şofer şi pasager. De asemenea, garanţia autovehiculului livrat va începe de la data recepţiei calitative. Termen de garanţie la motor şi cutia de viteză minim 60 de luni sau 150.000 kilometri, şi minimum 11 ani garanţie corozivă. O altă cerinţă din caietul de sarcini este că ofertantul va asigura în perioada de garanţie, service pentru autovehiculul livrat. Ofertantul trebuie să demonstreze prin reţeaua de unităţi service agreată pe teritoriul ţării, că este capabil să asigure garanţia, postgaranţia, mentenanţa şi lucrările de întreţinere pentru autoturismul livrat, precum şi asigurarea de piese de schimb şi subansambluri - minimum 10 ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gica contra 08 Aug, 2011 07:10 bai gabi si comisionul ptr gasca IP3 si baronul puiu cat e. Sau o faceti din sentimente patrihotice.