Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creste pretul parcarilor in Mamaia si Constanta (document)

ro

27 Mar, 2010 03:11 2160 Marime text
cap_9.jpgÎn şedinţa de săptămâna viitoare de Consiliu Local, aleşii vor vota noile tarife ale serviciilor de utilităţi publice şi conexe acestora, prestate de SC Confort Urban SRL.

Astfel, începând de la data adoptării prezentei hotărâri de consiliu, valoarea unui tichet de parcare pentru o oră în staţiunea Mamaia dar şi în municipiul Constanţa va fi de doi lei, spre deosebire de tariful practicat până acum de 1,5 lei. De asemenea, se mai aprobă şi articolul care face referire la locurile de parcare finanţate integral sau parţial de investitori care vor rămâne în gestiunea SC Confort Urban SRL, aceştia având dreptul, până la terminarea perioadei de amortizare de drept de folosinţă. Amortizarea investiţiei se face la o valoare de opt lei pe metru pătrat pe lună. Confort Urban are dreptul să închirieze locurile de parcare aflate pe domeniul public, iar din această tranzacţie să încaseze o cotă parte de 50% din chirie, restul revenind la bugetul local. În plus, în vederea desfăşurării activităţii de transport persoane, pentru locurile de parcare închiriate pentru capetele de linii, se va percepe o taxă de 1,5 lei pe metru pătrat. Eliberarea unui aviz de spargere a străzilor şi trotuarelor solicitat de o persoană fizică va costa 50 de lei, în vreme ce pentru o persoană juridică - 100 de lei, iar pentru societăţile comerciale şi tot ceea ce depăşeşte 100 de metri pătraţi - 200 de lei.

Ataşat vedeţi lista cu tarifele percepute pentru desfăşurarea activităţilor comerciale de către diferiţi agenţi economici în Constanţa şi staţiunea Mamaia.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii