Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisarul-şef Popa, mai aproape de IJPF

ro

18 Sep, 2010 00:00 1654 Marime text

Chiar dacă nu a fost fixată o dată sigură, examenul pentru ocuparea funcţiei de şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa pare câştigat de comisarul-şef George Dorel Popa. La bursa zvonurilor, fostul comandant al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa este dat nu doar ca singurul candidat pentru postul mai sus precizat, cât şi fericitul câştigător.

De precizat că şeful IJPF Constanţa este acum comisarul-şef Ionel Truşan, adjunctul inspectoratului. Acesta a fost numit şeful Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră după ce comisarul-şef Adi Tobă a fost destituit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justitiarul 18 Sep, 2010 10:41 cine ii tine in brate pe proxenetii de pe str olteniei 5 care vind femei minore la barierele cariman si baba novac cu aurel vlaicu? au droguri arme albe -e un grup organizat si ce fac dga 0962 sri dna? e coruptie pe fata...e algueda in centrul orasului-mafie
  • Raducanescu politist batran 17 Sep, 2010 23:42 Cine il cunoaste cat de cat pe Popa stie ca nu ar pleca el de la politie. Asta e nascut crescut politist nu s-ar duce la frontiera.