Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cocktail Evening, in fiecare duminica la Rex (galerie foto)

ro

29 Jun, 2010 03:04 1224 Marime text
cap_1.jpgÎntr-o atmosferă de o eleganţă deosebită, în cursul serii de duminică, conducerea hotelului Rex din Mamaia a inaugurat seria evenimentelor prilejuite de „Cocktail evening".

După ce vineri seara, turiştii sosiţi pe litoral, dar şi constănţenii fascinaţi de cultura arabă, s-au distrat de minune la Arabian Night, la sfârşit de week-end, conducerea Rex şi-a invitat colaboratorii, dar şi pe cei care vroiau să petreacă o seară liniştită într-o atmosferă deosebită, la primul eveniment de tip cocktail.

Chiar dacă este o noutate pe litoralul românesc, evenimentul a adunat câteva zeci de invitaţi. Aceştia au petrecut câteva ore într-o atmosferă liniştită, au savurat un vin bun şi delicatese culinare şi s-au bucurat de o muzica specială a unui pianist talentat.

Conducerea hotelului şi-a exprimat speranţa că turiştii vor fi, în perioada următoare, mai atraşi de evenimentul pe care l-au pregătit special pentru ei, cu atât mai mult cu cât, la finele acestei săptămâni, temperaturile vor ajunge la limitele normale pentru această perioadă.

Organizatorii doresc să facă o tradiţie din aceste evenimente pe care şi-au propus să le extindă şi în afara sezonului estival.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii