Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce i-a distrat pe cei mici de 1 iunie Elefantul Bibi si reptilele, atractia copiilor la City Park Mall (galerie foto)

ro

02 Jun, 2010 02:24 4525 Marime text
cap_3.jpgConducerea City Park Mall s-a întrecut pe sine în acest an cu organizarea Zilei Internaţionale a Copilului

Spre marea bucurie a copiilor, dar şi a părinţilor, ieri, cea mai interesantă atracţie a circului poposit la malul mării, chiar în parcarea centrului comercial, elefantul Bibi, a făcut senzaţie printre copiii care au venit aseară la mall la petrecerea organizată pentru ei.

De altfel, şi în cursul zilei, la plimbarea de prânz la care a fost scos în curtea mall-ului, elefantul de 31 de ani a fost atracţia principală, lăsând-o în umbră pe partenera sa „de scenă", cămila.

city_-_elefant_2.jpgManagerul general al mall-ului, Sorin Scîntei, ne-a declarat că evenimentele pregătite special cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, în colaborare cu Circul Americano, au avut ca scop aducerea pe chipurile copiilor a cât mai multor zâmbete pe buze: „Avem foarte multe evenimente care să-i distreze pe copii - concursuri, jonglerii cu artiştii de la Circul Americano, dar şi acrobaţii, numere de dresaj cu păsări şi animale şi gaguri cu clovni. Facem orice ca să creăm atmosferă în mall". De altfel, sărbătorirea zilei copilului a început încă din week-end când, spre marea mirare a celor care şi-au făcut cumpărăturile de la mall, care l-au întâlnit în calea lor, pe holul de la intrarea în complex, chiar pe elefantul Bibi, care cântăreşte nu mai puţin de patru tone. Şi ieri în jurul prânzului, Bibi, alături de prietena sa de scenă, cămila, au avut cea de-a doua intrare în centrul comercial unde zeci de copii s-au fotografiat cu ei. „Este primul elefant născut în captivitate care, din păcate, nu a ştiut ce este sălbăticia, este ascultător şi foarte haios", a declarat dresorul său, Andreeas. Copii au fost distraţi şi de clovnul Armand Oprescu, cel care practică această meserie de 12 ani, după ce 40 de ani a fost artist pe sârmă. Circul va mai sta în Constanţa până pe 13 iunie, timp în care va susţine spectacole zilnic.

Surprizele se ţin lanţ

Spectacolul pregătit de conducerea City Park Mall de ieri nu a fost singura surpriză din această vară. Potrivit celor declarate de managerul general, Sorin Scîntei, evenimentul de ieri a fost doar începutul seriei de activităţi din acest sezon. „Vom deschide la etajul al treilea al mall-ului un centru de servicii care va cuprinde toate instituţiile publice din municipiul Constanţa unde constănţenii îşi pot achita facturile şi face cumpărături în acelaşi timp. Vom avea un sistem al cozilor foarte bine pus la punct. De asemenea, toţi clienţii care vor face cumpărături de la mall vor participa la tombola care, la sfârşitul verii, îi va aduce unui fericit câştigător ca premiu un Fiat Linea", a mai adăugat Scîntei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii