Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Aeromania", pe plaja Mangalia (galerie foto)

ro

11 Aug, 2009 02:48 4320 Marime text

f17.jpgPlaja Mangalia va găzdui, în perioada 22 - 23 august, o nouă ediţie a „Aeromaniei", spectacol aviatic organizat de compania  Regional Air Services - Aerodrom Tuzla. Spectacolul este oferit gratuit turiştilor şi este dedicat celor care îşi petrec vara pe litoralul românesc, celor care caută alternative de divertisment la mare, dar şi iubitorilor aviaţiei şi sporturilor extreme.

Evenimentul este la cea de-a patra ediţie pe litoral şi a doua la Mangalia. Anul trecut, printre piloţii care au încântat spectatorii aflaţi pe plajă s-au numărat Jurgis Kairys, multiplu campion mondial la acrobaţie aeriană în competiţiile free-style, şi Zoltan Veres - campionul naţional al Ungariei, cel care, tot anul trecut, a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare număr de tonouri executate fără întrerupere, dar şi francezii de la REVA, Lotul Naţional de Acrobaţie al României.

La ediţia de anul acesta vor fi din nou prezenţi unii dintre cei mai buni piloţi ai lumii: Jurgis Kairys, alături de care sunt aşteptaţi, din nou, Zoltan Veres, Ali Ozturk, Iacarii Acrobaţi şi mulţi alţii - artişti pe care publicul de la Mangalia a învăţat să îi aprecieze.

În afara acestora, spectatorii de pe plaja „Laguna" din Mangalia vor putea urmări o paradă a aeronavelor Regional Air Services, lansările de paraşutişti - coordonate de campionii Adrian şi Cristina Constandache, o demonstraţie de zbor de parapantă şi o vânătoare de baloane cu aeronave de tip Diamond 20 (Katana) şi Diamond 40.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii