Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premii de zeci de mii de euro in prima saptamana la “Spune-mi pretul”

ro

02 Oct, 2009 20:10 1384 Marime text

In primele sase editii ale emisiunii "Spune-mi pretul", difuzata de luni pana vineri de la 19.30, la Kanal D, s-au castigat premii in valoare de peste 30 000 de euro!

Un autovehicul Toyota Yaris, piese de mobilier, plasme tv, LCD-uri, sisteme Home Cinema, PC-uri, notebook-uri, aparate foto, camere de filmat, electrocasnice sunt doar cateva din fabuloasele premii castigate in emisiunea-concurs "Spune-mi pretul", ce a avut debutul luni la Kanal D.

"Atmosfera in emisiune este foarte relaxata, desi castigurile pot fi foarte mari. Nu prea s-a intamplat ca cineva sa plece fara sa castige nimic. Oamenii se distreaza incercand sa afle pretul corect si este incintant si pentru cei de acasa, caci fiecare se gandeste care ar fi fost optiunea lui", declara gazda emisiunii Cosmin Cernat.

"Spune-mi preţul" este o emisiune de divertisment de tip concurs în care oameni obişnuiţi au şansa să câştige premii în obiecte valoroase, de la aparatură electrocasnică până la automobile. Gândit ca un program de relaxare şi entertainment "Spune-mi preţul" îmbină plăcerea românilor pentru cumpărături cu amuzamentul jocului. Concurenţii trebuie să ghicească valoarea premiilor într-o serie de joculeţe amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii.

Cunsocut la nivel mondial sub numele de "Price is right", "Spune-mi preţul" este un format care există pe piaţa internaţională de peste 50 de ani, suferind în timp modificări şi adaptări ale formatului pentru cele peste 30 de pieţe media din lume în care a avut succes. În acest moment se difuzează înregistrând audienţe foarte bune în Franţa, Portugalia, Marea Britanie şi Statele Unite.

Kanal D ii invita pe toti telespectatorii care stiu sa se distreze si vor sa castige premii incredbilie sa participe la cel mai tare concurs al toamnei inscriindu-se la castingul pentru show, astfel: sunand la 0729 88 00 64 sau scriindu-ne pe adresa spunemipretul@kanald.ro.

Nu pierdeti cea mai distractiva emisiune-concurs a toamnei, "Spune-mi pretul", din 28 septembrie, de luni pana joi, de la ora 19.30, numai la Kanal D.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii