Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu a semnat pe lista de susţinători ai Elenei Udrea la Preşedinţia României

ro

21 Sep, 2014 15:56 949 Marime text
Președintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat astăzi, la ora 14.10, lista susținătorilor candidatului Partidului Mișcarea Populară la Președinția României, doamna Elena Udrea.
Președintele Traian Băsescu a declarat că are multă încredere în doamna Elena Udrea, pe care o consideră un garant al respectăriistatului de drept și depolitizării instituțiilor: ”Am semnat în candidatul în care cred. Vă pot spune că în 3 ani și jumătate Elena Udrea a semnat pentru mai mult 6.000 de proiecte care s-au derulat întoată țara. Este un om loial, onest obiectivelor ei, dar șiobiectivelor celor apropiați. Nu a basculat în funcție de cum merg voturile. A mers unde voturile erau mai puține. Putea foarte bine să se alăture noului ACL. Nu a făcut-o pentru că nu s-a regăsit în noua construcție, pentru că acolo erau oameni care au semnat pentru suspendarea mea și pentru anularea statului de drept”, a declarat şeful statului.

Preşedintele s-a arătat încrezător în șansele Elenei Udrea la alegerile prezidențiale din acest an. ”Am semnat pentru cine trebuie. Este mult mai inteligență și mult mai cinstită în comparație cu Ponta. Despre Iohannis, ce să mai vorbesc? Până acum două luni el era printe cei care au atacat statul de drept, la suspendarea mea, iar acum este un mare democrat”, a mai afirmat Președintele Traian Băsescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii