Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comitetul de Iniţiativă al Partidului Naţional Democrat - Prahova

ro

29 Jan, 2015 09:51 1225 Marime text
Ieri, 28.01.2015, la sediul din Piaţa Victoriei nr. 9, bl CC SUD, doamna deputat Gabriela Anghel, membru fondator al Partidului Naţional Democrat - în curs de înfiinţare, a convocat şedinţa de constituire a Comitetului de Iniţiativă al PND Prahova.

Comitetul este format din 12 persoane, care au ca priorităţi organizarea la nivel judeţean a structurilor Partidului Naţional Democrat şi completarea listelor cu semnături de susţinere în scopul înscrierii.
Secretar executiv, responsabil de activitatea judeţeană, a fost ales domnul Daniel Voicu.

Partidul Naţional Democrat îşi doreşte să reprezinte o şansă reală pentru comunităţile locale prin promovarea de proiecte viabile pentru acestea, dar şi prin susţinerea oamenilor competenţi, muncitori şi serioşi, care au ceva de oferit comunităţilor lor.

Totodată, va reprezenta o rampă de lansare pentru tinerii valoroşi şi pentru toţi aceia care şi-au dorit sau îşi doresc o carieră politică onestă, dar nu au avut posibilitatea de a se remarca în mediul politic din cauza nepotismului practicat în partidele consacrate.

În acest scop, Partidul Naţional Democrat şi-a propus ca principii fondatoare: integritatea, competenţa şi valoarea, proiectul, transparenţa, performanţa, responsabilitatea, respectul, solidaritatea naţională, competiţia şi pragmatismul. Toate acestea, împreună cu un Statut echilibrat şi democratic şi cu un sistem riguros de selecţie a candidaţilor, pot duce Partidul Naţional Democrat la un rezultat decent în 2016 şi pot face din PND alternativa reală pentru comunităţile locale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii