Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunere de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului Ş.C, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică ce

ro

19 Aug, 2013 12:53 1102 Marime text

PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA
            CONSTANŢA
216/VIII/3/2013
                                               19.08.2013
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
           
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
    
La data de 15.08.2013,   Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a  dispus  sesizarea Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului  Ş.C, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte 0,80 g/l alcool pur în sânge, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.
În fapt,în sarcina inculpatului s-a reţinut că  în noaptea de 14/15.08.2013, orele 00.10,a condus autoturismul, pe banda a doua  pe Bd. Aurel Vlaicu din mun. Constanţa, având o alcoolemie de 2,00 g/l alcool pur în sânge  iar în momentul în care a ajuns în dreptul blocului M1, a surprins şi a  accidentat partea vătămată D.A, care se afla în spatele autospecialei oprite pe banda a doua,unde se efectuau marcaje rutiere.
În urma impactului,partea vătămată a suferit 50-55 zile de îngrijiri medicale, infirmitate fizică permanentă, prin amputarea ambelor membre inferioare,  iar inculpatul a părăsit locul accidentului, fiind depistat  la scurt timp  de martorii aflati la fata locului in parcarea Centrului Comercial Maritimo.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.
 
 
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii