Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunere de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului L.O, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică ce

ro

19 Aug, 2013 12:45 1015 Marime text
 
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA
            CONSTANŢA
218/VIII/3/2013
                                               19.08.2013
 
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
          
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
    
La data de 15.08.2013,   Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a  dispus  sesizarea Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului   L.O, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte 0,80 g/l alcool pur în sânge şi  vătămare corporală din culpă.
În fapt,în sarcina inculpatului s-a reţinut că  la data de 15.08.2013,în jurul orei 05.45, a condus autoturismul  pe DN 39, dinspre oraşul Eforie către com. Agigea, având o alcoolemie de 1,65 g/l alcool  în sânge iar în momentul în care a ajuns la intersecţia cu str. Traian  a surprins şi a accidentat partea vătămată C.M care traversa drumul pe marcajul pietonal.
În urma accidentării, partea vătămată a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare un nr. de 100-110 zile de îngrijiri medicale, viaţa acesteia fiind pusă în primejdie, prin hemoragie meningo - cerebrală.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.
 
 
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii