Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita de lucru a ministrului Radu Stroe la Centrul Chinologic "Dr. Aurel Greblea" Sibiu

ro

24 Oct, 2013 19:29 929 Marime text
Aflat în Municipiul Sibiu pentru a participa la Convocarea anuală a șefilor de poliție din țară, ministrul afacerilor interne, Radu Stroe a vizitat și Centrul Chinologic "Dr. Aurel Greblea" singurul loc unde se pregătesc și antrenează câinii folosiți de către structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Ministrul afacerilor interne a apreciat în mod deosebit calitatea instructajului câinilor pregătiți pentru a depista droguri sau explozivi, pentru salvarea de persoane sau care însoțesc polițiștii în misiuni de ordine publică.

De altfel, la începutul lunii octombrie a.c. echipele canine ale Centrului Chinologic "Dr. Aurel Greblea" au ocupat primele locuri în Campionatul naţional destinat câinilor poliţişti ( cea de-a X –a ediție), demonstrând încă o dată performanța în pregătire a dresorilor unității.

La finalul vizitei, ministrul Afacerilor Interne a felicitat personalul Centrului pentru munca depusă și performanțele obținute, asigurând comanda unității de întregul sprijin pentru continuarea proiectelor pe care le au în derulare.

Centrul Chinologic din Sibiu este una din cele mai mari unităţi de profil din lume, care creşte şi dresează câini de serviciu pentru nevoile structurilor Ministerului Afacerilor Interne, dar şi pentru cele ale Sistemului Naţional de Apărare.

 DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii