Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu de către preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti

ro

17 Jun, 2015 17:19 753 Marime text
Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a fost primit astăzi, 17 iunie 2015, de preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu ocazia vizitei efectuate la Chișinău.

Ministrul Bogdan Aurescu a evocat ritmul intens atins în dialogul politic bilateral, care a permis înregistrarea de progrese, de o manieră vizibilă și constantă, pe principalele proiecte comune aflate în derulare. A semnalat necesitatea păstrării pe mai departe a acestei dinamici pozitive, astfel încât inițiativele de cooperare în curs să fie materializate în termen, în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova.

În acest context, devine esențială formarea rapidă a noului Guvern, pe baza opţiunii pro-europene a electoratului din Republica Moldova, Guvern care să fie în măsură să continue în mod energic agenda bilaterală de cooperare. Totodată, șeful diplomaţiei române a subliniat importanța asigurării stabilității politice în Republica Moldova, ca premisă esențială a avansării pe calea reformelor și a integrării europene, a consolidării statului de drept şi dezvoltării economice de ansamblu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii