Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către secretarul de stat pentru afaceri globale Mihail Dobre a ambasadorului agreat al Statului Kuweit la Bucureşti, Mubarak Mohammed Faleh Al-Suhaijan

ro

25 Oct, 2013 19:03 685 Marime text
Secretarul de stat pentru afaceri globale, Mihail Dobre, l-a primit în audienţă astăzi, 25 octombrie 2013, pe ambasadorul agreat al Statului Kuweit la Bucureşti, Mubarak Mohammed Faleh Al-Suhaijan, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.
În cadrul întrevederii, secretarul de stat pentru afaceri globale i-a urat succes ambasadorului Mubarak Mohammed Faleh Al-Suhaijan în îndeplinirea mandatului său şi i-a transmis asigurări cu privire la sprijinul pe care Ministerul Afacerilor Externe român îl va acorda acestuia în îndeplinirea mandatului său.
Cei doi demnitari au trecut în revistă stadiul şi perspectivele relaţiilor bilaterale, evidenţiind interesul comun al ambelor state de a consolida dialogul politic şi de a intensifica cooperarea la nivelul comunităţilor de afaceri, beneficiind, totodată, de auspiciile aniversării, în vara acestui an, a 50 de ani de relaţii diplomatice româno-kuweitiene.
Ambele părţi şi-au exprimat intenţia de a conlucra pentru completarea cadrului juridic în vederea susţinerii adecvate a unui curs ascendent al  relaţiilor bilaterale.
Întâlnirea a permis, de asemenea, efectuarea unui schimb de opinii pe teme de cooperare multilaterală, inclusiv în ceea ce privește susținerea reciprocă de candidaturi în cadrul organizațiilor internaționale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii