Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, a ambasadorului Statului Kuweit în România, Fahd Hajar Shaouf Almetairi

ro

21 Jun, 2013 15:15 654 Marime text
Ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, l-a primit astăzi, 21 iunie 2013, pe ambasadorul Statului Kuweit în România, Fahd Hajar Shaouf Almetairi.
 
Șeful diplomației române a exprimat aprecierea pentru nivelul excelent al relaţiilor bilaterale dintre România şi Statul Kuweit şi interesul pentru amplificarea şi diversificarea acestora în toate domeniile. De asemenea, a subliniat importanţa dialogului politic bilateral şi a reiterat invitaţia adresată omologului kuweitian pentru a efectua o vizită oficială în ţara noastră. Ministrul Titus Corlățean a arătat că aniversarea, la 10 iunie 2013, a 50 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre cele două ţări a reprezentat un foarte bun prilej de bilanţ şi de redefinire a direcţiilor de dezvoltare în perioada care urmează.
 
Cei doi demnitari au trecut în revistă proiectele pentru marcarea acestei aniversări, prevăzute a se desfăşura pe parcursul întregului an, atât la Bucureşti cât şi în capitala Kuweit.
 
Ambasadorul kuweitian a înmânat un mesaj al viceprim-ministrului, ministru de externe al Statului Kuweit, Şeic Sabah Khaled Al-Hamad Al-Sabah, cu ocazia aniversării a 50 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice româno-kuweitiene. Înaltul demnitar kuweitian a salutat cu plăcere invitaţia ministrului român de externe de a efectua o vizită oficială în România.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii