Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea ministrului delegat pentru relaţiile cu românii de peste hotare, Angel Tîlvăr, cu ambasadorul Republicii Moldova în România, Iurie Reniţă

ro

03 Jun, 2015 18:16 942 Marime text
Ministrul delegat pentru relaţiile cu românii de peste hotare, Angel Tîlvăr, a avut astăzi, 3 iunie 2015, o întrevedere cu ambasadorul Republicii Moldova în România, Iurie Reniţă. Această întâlnire se înscrie pe linia dialogului constant promovat de cele două părţi, în chestiuni ce ţin de identitatea culturală românească şi de posibilităţile de cooperare dintre România şi Republica Moldova.

Ministrul delegat a reconfirmat angajamentul Departamentului Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni pentru dezvoltarea reperelor identitare româneşti în Republica Moldova, evocând recenta sesiune de finanţare încheiată la Departament, în urma căreia proiectele asociaţiilor şi organizaţiilor din Republica Moldova au beneficiat de susţinere considerabilă.

Ambasadorul Republicii Moldova în România a apreciat sprijinul oferit şi a punctat faptul că este utilă continuarea acestei forme de susţinere. La finalul întâlnirii, cei doi oficiali au subliniat importanţa consultării reciproce pe palierul identitar-cultural.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii