Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea ministrului afacerilor externe, Titus Corlăţean, cu Meira Kumar, preşedinta Lok Sabha, Camera Inferioară a Parlamentului Indian

ro

09 Mar, 2013 19:56 681 Marime text
Ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, aflat în vizită oficială în India, a avut astăzi 7 martie 2013, o întrevederea cu Meira Kumar, preşedinta Lok Sabha, Camera Inferioară a Parlamentului Indian.

În cadrul discuţiilor, cei doi oficiali au evocat relaţiile de prietenie tradiţionale dintre România şi India, precum şi interesul pentru intensificarea cooperării parlamentare între cele două state.

De asemenea, au evidenţiat rolul pe care parlamentele naţionale îl au în promovarea relaţiilor internaţionale în toate domeniile de activitate.

Cei doi demnitari au trecut în revistă stadiul relaţiilor dintre cele două state, cu sublinierea interesului pentru dezvoltarea pe mai departe a dialogului politic bilateral, cooperării economice, schimburilor culturale, cooperării în domeniile tehnico-ştiinţific, educaţie şi în general, promovarea schimburilor inter-umane.

S-a convenit ca în perioada imediat următoare să se stabilească un calendar de schimburi parlamentare la nivelul conducerii celor două camere, şefilor unor comisii de specialitate, precum şi a grupurilor de prietenie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii