Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă MAE - Demersuri MAE referitoare la un posibil nou caz de incendiere a autoturismelor unor cetățeni români, la Roma

ro

08 Mar, 2015 14:31 1109 Marime text
Ambasada României la Roma s-a sesizat, în regim de urgență, în legătură cu un posibil nou caz de incendiere a autoturismului unui cetățean român la Roma, în dimineața zilei de 8 martie a.c.. Misiunea diplomatică română a întreprins imediat demersuri pe lângă autoritățile de poliție locale, cu solicitarea de declanșare a procedurilor de investigație specifice, în vederea verificării semnalărilor și clarificării situației la fața locului.

Un incident similar s-a înregistrat în urmă cu o săptămână la Roma, poliția demarând o anchetă. Până în prezent nu există informații oficiale privind depistarea autorilor infracțiunii.

Ambasada României la Roma menține în permanență legătura cu autoritățile locale competente pentru investigarea acestor cazuri. MAE va reveni cu detalii pe măsura obținerii unor informații din surse oficiale.
MAE îşi exprimă speranța că aceste investigații vor fi finalizate in cel mai scurt timp, iar autorii vor suferi neîntârziat rigorile legii, mai ales având in vedere suspiciunile de xenofobie în săvârşirea acestor fapte, ceea ce este complet inacceptabil, precum şi caracterul lor recurent.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii