Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare de călătorie – Ungaria

ro

26 Mar, 2013 19:36 664 Marime text
Din cauza condiţiilor meteorologice extreme,  poliţia ungară a comunicat în seara zilei de 25 martie 2013 că intră în vigoare, pe o perioadă neprecizată, restricţii în ceea ce priveşte circulaţia camioanelor a căror masă totală depăşeşte 7,5 tone, cu excepţia celor care transportă animale vii şi mărfuri perisabile.
Potrivit informărilor primite de la Inspectoratul General al Poliţiei ungare astăzi, 26 martie 2013, se menţine interdicţia de intrare în Ungaria a camioanelor prin punctele de trecere a frontierei cu România, Serbia şi Croaţia.
În ceea ce priveşte restricţiile aplicabile la graniţa cu Slovenia, la ora 00:30, autorităţile slovene au anunţat că restricţionează intrarea camioanelor a căror masă totală depăşeşte 7,5 tone, care vin dinspre Ungaria, iar în cursul dimineţii de 26 martie 2013, poliţia ungară a anunţat că această restricţie este în continuare în vigoare.
Restricţiile de circulaţie pentru camioanele care se încadrează în parametrii menţionaţi mai sus sunt în vigoare până la revocarea acestora.
De asemenea, din cauza căderilor masive de zăpadă şi a condiţiilor de trafic Administraţia Naţională a Drumurilor din Ungaria a atenţionat asupra închiderii provizorii a următoarelor artere de circulaţie:
autostrada M5, km. 92 spre Szeged este complet blocată  pe ambele sensuri ca urmare a derapării unui camion; se încearcă devierea circulaţiei prin judeţul Bacs Kiskun;
autostrada M43, km 2-1 direcţia Budapesta este blocată, în urma unui accident în care a fost implicat un alt camion; circulaţia a fost deviată spre DN5 (judeţul Csongrad);
circulaţia este parţial blocată pe autostrada M7, km 135 şi 180 spre localitatea Letenye şi  km 127 spre Budapesta, în urma unui accident de circulaţie;
Poliţia ungară solicită în continuare participanţilor la trafic să manifeste atenţie sporită, să păstreze distanţa între autovehicule şi să echipeze maşinile corespunzător condiţiilor meteorologice.
Până în prezent, la Ambasada României la Budapesta şi la Consulatul General la Szeged nu au fost primite sesizări referitoare la cetăţeni români blocaţi în trafic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii