Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Despre participarea Mobilă Simex la Salonul Internaţional de Mobilă, Echipamente şi Accesorii BIFE-SIM 2015

ro

15 Sep, 2015 00:00 5327 Marime text
Mobilă Simex are deosebita onoare să va invite, în perioada 19 - 23 septembrie 2015, la Salonul Internaţional de Mobilă BIFE-SIM 2015, eveniment cu titlu de referinţă în industria mobilei din România!

 
Participarea companiei Mobilă Simex la BIFE-SIM a devenit deja o tradiţie, acest târg constituind un cadru propice prin care ne reafirmăm în fiecare an atenţia şi angajamentul faţă de clienţii şi de vizitatorii expoziţiei, venind în întâmpinarea dorinţelor şi aşteptărilor acestora printr-o paleta diversificată de colecţii, care corespund celor mai înalte gusturi.

*Colecţia Poesis

Spectrul larg de modele şi finisaje noi şi de foarte bună calitate pe care le aducem în atenţia vizitatorilor, an de an, ne conferă un plus semnificativ de valoare în piaţă şi ne propulsează în topul preferinţelor clienţilor. De aceea, şi în ediţia din acest an a Salonului Internaţional de Mobilă BIFE-SIM, ne propunem să acoperim preferinţele celor care vor trece pragul standului Simex din Pavilionul C2, printr-o abordare inovatoare, dar care păstrează semnătura bunului gust şi a calităţii deosebite are au consacrat brandul Simex în rândul iubitorilor mobilei de artă.

*Colecţia Firenze

 
Anul acesta, vom prezenta atât colecţii noi, cât şi completări la colecţiile deja consacrate şi apreciate de atâţia ani de clienţii noştri fideli. Plasma Cleopatra Lux, ornamentată integral cu sculptură executată manual, constituie o noutate mult aşteptată şi reprezintă o completare la colecţia omonimă, care s-a impus în topul preferinţelor clienţilor prin designul de lux, cu adevărat somptuos, datorită faptului că este în întregime sculptat manual.

*Colecţia Cleopatra Lux

 
Aşa cum ne-am obişnuit clienţii, vom lansa anul acesta şi colecţii noi, ce reflectă în detaliu linia estetică şi calitatea desăvârşită a brandului Simex, precum Plasma Regina, care se remarcă prin ornamentaţia şi intarsia foarte fine. De asemenea, vom prezenta două noi holuri, unul pentru casă, care, prin tapiţeria sa foarte bogată şi pernele detaşabile, perne-decor, va dinamiza vizual de fiecare dată spaţiul în care este amplasat, iar celălalt hol este destinat pentru linia de hotel, restaurant, baruri şi recepţii, fiind de dimensiuni mai mici, dar deosebit de practic şi de comod.

 

*Colecţia Veneţia Lux

 
Calitatea superioară a colecţiilor Mobilă Simex va fi pusă în valoare în ediţia din acest an a BIFE-SIM şi prin produsele realizate la comandă, pe care le vom expune în standul Simex din Pavilionul C2. Aria de acoperire a comenzilor speciale este foarte ridicată; avem designeri şi proiectanţi care se pot deplasa la domiciliul clienţilor pentru măsurători, schiţe şi stabilirea proiectului final.
 
Astfel, vom prezenta la BIFE-SIM o paletă variată de modele de bucătării şi uşi de interior şi exterior. Bucătăriile şi uşile Mobilă Simex se realizează la comandă, pe configuraţia solicitată de client, şi sunt executate la cele mai înalte standarde, în fabricile Mobilă Simex din Ardeal.

*Bucătărie Mobilă Simex

 
Îndeplinirea la cele mai înalte standarde a solicitărilor venite din partea clienţilor constituie adevăratul deziderat al companiei Mobilă Simex, de aceea, şi pentru ediţia din acest an a BIFE-SIM, ne propunem să venim cu noutăţi şi reduceri semnificative pentru toţi cei care vor trece pragul standului Simex, din Pavilionul C2, din incinta Complexului Expoziţional Romexpo.
 
Pentru mai multe informaţii, va invităm să consultaţi site-ul http://www.mobilasimex.ro./!
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii