Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcţia ocolită de toţi? Primăria Constanţa încă mai caută doi şefi la Urbanism şi Strategii urbane (document)

ro

11 Jul, 2016 00:00 3643 Marime text


De aproape jumătate de an, Direcţia Urbanism din cadrul Primăriei Constanţa suferă. După plecarea recentă a arhitectului-şef al Constanţei, Elena Luiza Tănase, urbanismul constănţean are un singur şef: Nicoleta Constantin, de la Serviciul Autorizaţii în Construcţii. Nu există nici director al Direcţiei de Urbanism, nici şef al Biroului de Strategii urbane şi nici şef al Serviciului Urbanism. Ultimele două posturi sunt scoase la concurs.
 
De aproximativ o jumătate de an, aceste posturi au rămas neocupate, iar municipalitatea încă mai caută oameni competenţi. Candidaţii care aspiră la una dintre cele două funcţii trebuie să fie absolvenţi cu diplomă de studii universitare de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile arhitectură sau urbanism, respectiv inginerie civilă şi instalaţii, şi să aibă minimum doi ani vechime.


 
Concursul se va desfăşura între 27 şi 29 iulie, la sediul Primăriei Constanţa. Pe 21 iulie se va face o selecţie a dosarelor candidaţilor, pe 27 iulie, de la ora 10.00, cei selectaţi vor susţine proba scrisă, iar pe 29 iulie, de la ora 14.00, vor susţine proba interviu.

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii