Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend-ul acesta Noaptea porţilor larg deschise la Clubul MOLOTOV

ro

06 Feb, 2013 14:03 1034 Marime text
Pe principiul consacrat "iarna nu-i ca Vama", Clubul Molotov din Vama Veche circulă, pe perioada iernii, cu număr de înmatriculare de Bucureşti. Încă îl mai puteţi găsi parcat pe strada Vasile Conta nr. 18, pînă pe la finele lui aprilie, cînd se va muta reloca (am înţeles că aşa se spune corporatist) înapoi în Vamă.


Iată mai jos programul manifestărilor culturale care vor avea loc în subsolul clădirii din Vasile Conta nr. 18, în imediata vecinătate a Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret de alături. Care n-are nici o autoritate în weekend, deoarece are "Închis", în timp ce la Molotov e "Deschis".

Joi, 7 februarie, în MOLOTOV

Wise Jams: Roots, Ragga Beats, Bass&Dub Music. Cu Irie Warriors şi Amon.

Irie Warriors nu are nici o legătură cu Irie de la trupa Irie şi Moni de la tv. De fapt, Irie Warriors sînt trei: Dani, I-Sheba şi Low Freq (Codin).
Genul abordat: Roots/Dub/Reggae/Dubstep.
Irie Warriors intră în tură la Molotov de la ora 22, pentru clubberii harnici care se trezesc mai devreme.

Amon (aka Alex Bogdan) este DJ şi, în timpul liber organizator de evenimente (Loud Department). Amon a mixat pe aceeaşi scenă cu nume: DJ Marky & Stamina MC, Foreign Beggars, Andy Fletcher, Nero, Chinese Man, DJ Vadim, DJ Food,Trolley Snatcha, Matrix, Baron, Ed Solo, Bailey, DJ Hazard, Şuie Paparude, R.O.A., Blanoz, Aria Urbana, Gojira, Nemo, Zicu, Ufe şi alţii.
Domnul Amon intră după ora 2 AM.

Promoţii, mocangeli, gratuităţi. Joi intrarea în club este liberă. Sau, altfel spus, sînteţi liberi să nu plătiţi nimic la intrare. Cine vrea să dea ceva, noi nu ne supărăm.
Între orele 22 şi miezul nopţii va fi "Noaptea băuturilor lungi". Adică pentru orice long drink comandat primeşti alt long drink gratuit. Dacă îl cumperi direct pe al doilea, atunci gratuit va fi primul.


Irie Warriors pe Facebook
Amon pe Facebook - pagina
Amon pe MixCloud
Dani pe Facebook
I-Sheba pe MixCloud
Low Freq (Codin) pe Facebook

Vineri, 8 februarie, în MOLOTOV

Groove Empire. Cu Sasha.

Sasha, pe numele din buletin DJ Sasha Gherghel Zabriskie aka Zabriskiejoint. Sau invers.
Genul abordat: soul, funk, hip hop, breaks, disco, electro, dar se ocupă şi de zona glam rock, new wave, brit'pop şi muzică alternativă în general. De zona Titan-Sălăjan nu se ocupă încă, pentru că în acest caz am fi ştiut şi noi.

Promoţii, mocangeli, gratuităţi. Între 22 şi 00, la un long drink cumpărat primeşti unul gratis.

DJ Sasha pe SoundCloud
DJ Sasha pe MixCloud

Sîmbătă, 9 februarie, în MOLOTOV

Don't Grow Up, It's A Trap! Cu Tone Tavi.

Domnul Tone Tavi este membru fondator al cîtorva cluburi celebre din Bucureşti şi Vama Veche. este membru fondator al cîtorva cluburi celebre din Bucureşti şi Vama Veche. Organizator de evenimente (prin Shr00ms Events), Tavi a produs concerte cu nume impozante: Parov Stelar, Ursula 1000, Fort Knox Five, Jaya the Cat, True Ingredients, Weeding Dub etc.
Genul abordat: de la funk la rock'n'roll, de la indie la ska & swing, de la reggae la dancehall & jungle. Acum se concentrează pe mental techno şi electroswing / swing-house, dacă aţi reuşit să vă concentraţi şi să ne urmăriţi mental pînă aici.

Promoţii, mocangeli, gratuităţi. Şi sîmbătă seara intrarea este liberă. În schimb, preţurile de la bar nu sînt. Din contră. Sînt ţinute din scurt: o bere Holsten e 5 RON, o Cuba Libre cu Captain Morgan e 10 RON. Nu ştim cît e o apă plată, că ne-a fost jenă să întrebăm.
Între 22 şi 00 se menţine promoţia la long drinks, 1 pe bani, celălalt gratuit. Hai noroc şi cînd ne-o fi mai rău ca acum, să luăm un emetiral!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii