Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni au donat sânge pentru victima unui accident rutier

ro

17 Jun, 2015 10:27 1677 Marime text
În urma fiecărui apel umanitar pentru donare de sânge, jandarmii constănţeni au răspuns pozitiv de fiecare dată şi au dat dovadă de spirit civic.
 
În medie, unul din cinci jandarmi a donat sânge pentru persoanele aflate în suferinţă, astfel încât, la nivelul instituţiei, s-a creat o tradiţie în ceea ce priveşte acest demers.
 
În dimineaţa zilei de 17 iunie a.c., şase jandarmi constănţeni au donat sânge, în urma unui apel umanitar făcut pentru una dintre victimele tragicului accident rutier, petrecut în seara zilei de 14 iunie a.c. în localitatea Eforie.
 
De asemenea, duminică 14 iunie a.c., în contextul „Zilei Internaţionale a Donatorilor de Sânge”,  30 de jandarmi constănţeni au donat sânge în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente.
 
Jandarmii constănţeni lansează un îndemn pentru toţi membrii comunităţii să se alăture prin voluntariat acestor acţiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.
 
          Prin astfel de acţiuni, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile constănţenilor şi fidelizarea celor care au mai donat. Este, în fond, un gest firesc, de normalitate.
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE,  RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii