Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Factorii postali din municipiul Constanta au fost informati de catre politisti cum sa se protejeze impotriva talhariilor

ro

15 Jun, 2010 17:23 954 Marime text

În perioada februarie-noiembrie 2010, poliţiştii constănţeni implementează Programul de Prevenire a Furturilor din Locuinţe, Societăţi Comerciale şi a Furturilor de Animale, al cărui scop vizează reducerea riscului de victimizare împotriva infracţiunilor de furt.

Unul dintre obiectivele principale ale Programului constă în „pregătirea antiinfracţională a reprezentanţilor societăţilor comerciale de pe raza judeţului Constanţa, în perioada martie-septembrie 2010".

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Serviciul de Ordine Publică, în colaborare cu Compania Naţională Poşta Română, filiala Constanţa, organizează până la sfârşitul lunii iunie, întâlniri cu factorii poştali, atât din mediul urban, cât şi rural în scopul formulării de recomandări privind măsurile de autoprotecţie pe care aceştia trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime ale infractorilor.

Astfel, în data de 12.06.2010, la sediul Companiei Naţionale Poşta Română din Constanţa au fost organizate întâlniri cu factorii poştali care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Constanţa.

Cele trei serii de poştaşi au fost informate şi atenţionate de către poliţişti cu privire la necesitatea adoptării unui comportament prudent în timpul executării serviciului, oferindu-li-se recomandări privind portul genţii de serviciu, deplasarea pe traseu, manipularea şi distribuirea valorilor.

De asemenea, factorii poştali au fost invitaţi să prezinte problemele şi dificultăţile pe care le întâmpină în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii