Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă - IPJ

ro

19 Jul, 2015 21:31 1319 Marime text
Minori, identificaţi de către poliţişti, la scurt timp de la comiterea unei tâlhării
 
La data de 18.07.2015, ora 11.00, persoane necunoscute l-au împins pe un bărbat în vârstă de 78 de ani, care se deplasa pe aleea Trandafirilor, din Mangalia şi după ce acesta a căzut, i-au sustras din buzunarul cămăşii suma de 39 lei.
Poliţiştii din Mangalia au intervenit operativ depistând trei minori cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani, toţi din localitate, fiind recuperată şi suma de bani sustrasă.
În cauză a fost întocmit dosar penal.
 
Depistaţi de către poliţişti având telefonul reclamat ca sustras, asupra lor
 
La data de 18.07.2015, doi tineri profitând de neatenţia unei turiste care se afla în faţa unui hotel din staţiunea Saturn i-au sustras un telefon mobil, lăsat nesupravegheat pe o bordură.
În scurt timp de la sesizare, poliţiştii l-au depistat în zonă pe O. Marian, de 18 ani, bănuit de comiterea furtului, recuperând şi telefonul reclamat ca sustras.
Din cerecetări s-a stabilit că la comiterea faptei a fost însoţit şi de L. B., de 17 ani, ambii din sat Cotu Văii, comuna Albeşti.
În cauză s-a întocmit dosar penal, cei doi fiind cercetaţi în stare de libertate.
 
Infracţiune la regimul circulaţiei rutiere
 
În seara zilei de 17.07.2015, poliţiştii din localitatea Lumina l-au depistat şi scos din trafic pe Vasile P., de 46 ani, care conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal
 
  COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii