Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

28 Oct, 2013 12:58 982 Marime text
          În ultimele 24 de ore pe raza municipiului Constanţa, poliţiştii au organizat şi executat 7 acţiuni de prevenire şi combatere a infracțiunilor, fiind aplicate 21 de sancțiuni în valoare de 2.900 de lei .
 
Poliţia municipiului Constanţa cercetează în stare de reţinere pe bază de ordonanţă pe L. Dumitru, de 29 ani, care, la data de 27.10.2013, a sustras prin violenţă un telefon mobil unui minor de 12 ani, care se deplasa pe strada Progesului din municipiul Constanţa. Prejudiciul în valoare de 1.100 de lei a fost recuperat, iar suspectul urmează ca, la data de 28.10.2013, să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
 
           Postul de Poliţie Topraisar cercetează în stare de reţinere pe bază de ordonanţă pe U. Mihai-Silviu, P. Cătălin-Vasilică, P. Laurenţiu-Florin, M. Daniel-Marian, B. Laurentţiu-Mihai, B. Alexandru-Daniel, toţi din localitatea Moviliţa, care, în noaptea de 26/27.10.2013, s-au agresat fizic reciproc şi au distrus mai multe bunuri din incinta unei societăţi comerciale din localitate. Autorii urmează ca, la data de 28.10.2013, să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
 
Secţia 2 Poliţie cercetează în stare de libertate pe S. Gelian, de 29 ani, care, la data de 27.10.2013, a sustras mai multe bunuri dintr-un supermarket din Constanţa, prejudiciul fiind recuperat.
 
          Postul de Poliţie Comana cercetează în stare de libertate pe D. Costică, A. Iulian, G. Ionel, M. Dumitru, toţi din comuna Mircea Vodă, care au fost depistaţi de poliţişti în timp ce, cu ajutorul unui dispozitiv confecţionat artizanal de detectare a metalelor, căutau pe izlazul satului Pelinu deşeuri feroase. Dispozitivul a fost ridicat în vederea confiscării şi continuării cercetărilor de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa.
 
  COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii