Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Ciobanu, din județul Constanța, cumpără servicii de proiectare pentru structuri rutiere! Iată de la cine

ro

20 Oct, 2023 14:27 773 Marime text
 
  
 
  • Comuna Ciobanu, din județul Constanța, cumpără servicii de proiectare pentru structuri rutiere.
  • Serviciile vor fi asigurate de SC Build Way Design SRL București (fosta Green Criogama SRL), pentru suma de 270.000 de lei.
  • Conform termene.ro, Build Way Design SRL figurează cu 24 de achiziții directe (Primăria Morteni, Comuna Bascov, Comuna Pucheni, dar și alte autorități contractante) și patru contracte publice (Comuna Plopu, Comuna Pleșcoi, Comuna Bobicești, dar și alte autorități contractante).
  • În 2022, firma a declarat doi angajați, profit aproape 685.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,34 de milioane de lei.
 
 
Comuna Ciobanu, cu sediul pe strada Eroilor, nr. 40 A, în localitatea Ciobanu, județul Constanța, achiziționează prin cumpărare directă, servicii de proiectare pentru structuri rutiere.
 
Potrivit datelor oficiale (e-licitatie.ro), achiziția prevede servicii de proiectare pentru structuri rutiere și se vor elibera următoarele documentații: - DALI/SF, deviz general, DTCU - Documentație pentru obținerea certificatului de urbanism, DTAC – Documentatiile pentru obtinerea avizelor și acordurilor - Expertiză - Studiu geotehnic.
 
Serviciile vor fi asigurate de SC Build Way Design SRL București (fosta Green Criogama SRL), pentru suma de 270.000 de lei.
 
Despre Build Way Design SRL
 
Potrivit Termene.ro, Build Way Design SRL are sediul social în București, pe Șoseaua Olteniței, nr. 251C-D și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Firma are un punct de lucru în Stoenești.
 
Asociat unic și administrator este Gabriel Crăciun.
 
Conform termene.ro, Build Way Design SRL figurează cu 24 de achiziții directe (Primăria Morteni, Comuna Bascov, Comuna Pucheni, dar și alte autorități contractante) și patru contracte publice (Comuna Plopu, Comuna Pleșcoi, Comuna Bobicești, dar și alte autorități contractante).
 
În 2022, firma a declarat doi angajați, profit aproape 685.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,34 de milioane de lei.
 
Recent, comuna Nicolae Bălcescu, din județul Constanța, a atribuit contractul pentru proiectarea și executarea lucrărilor de modernizare a tramei stradale, Lotul 1. De proiectare și lucrări de vor ocupa, potrivit datelor oficiale, Build Way Design SRL alături de o altă firmă, respectiv E.M. Prime Construct SRL București.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Primarul localității Ciobanu este Gurgu Tudorel (PSD) iar Simion Ion (tot PSD) este viceprimar.
 
Lista consilierilor locali
 
Caitas Rădel - PSD
Chivu Anișoara - PSD 
Coroiu Săndel - PNL
Crăciun Matei - PSD
Galiu Florin - PSD
Ilie Alexe - PNL
Jianu Georgeta - PSD
Parocescu Tudorică - PSD
Coman Tudor - PNL
Radu Costică - PNL
Radu Gelu - PSD
SIMION ION - PSD
Ganea Petre – PSD
 
Foto: Tudorel Gurgu, primarul ales al comunei Ciobanu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Județul Constanța
Litigii achiziții publice. Primăria Nicolae Bălcescu, la judecată cu o companie din top constructori autostrăzi

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii