Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DIICOT

ro

31 Mar, 2014 15:30 1039 Marime text
Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea – Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi Serviciul Criminalistic au efectuat un număr de 10 de percheziţii pe raza municipiului Tulcea, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări infracţionale structurată pe mai multe paliere, specializată în infracţiuni de trafic de droguri de risc şi efectuarea, fără drept,  de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.         În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în cursul anului  2014, pe raza municipiului Tulcea, sub coordonarea numiţilor S.I.V  şi V.L.C, s-a constituit o grupare infracţională, la care au aderat mai multe persoane, specializată în procurarea, deţinerea şi comercializarea de droguri  şi efectuarea, fără drept,  de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Drogurile erau destinate comercializării pe raza municipiului Tulcea.
         Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare au fost ridicate de la locuinţele suspecţilor, droguri şi produse  susceptibile de a avea efecte psihoactive, precum şi dispozitive pentru confecţionarea artizanală a ţigaretelor.
           Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au dispus măsura preventivă a reţinerii faţă de 6 persoane iar instanţa competentă a dispus arestarea preventivă a acestora.
           Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Român de Informaţii.
           Menţionăm că persoanele cercetate în prezenta cauză beneficiază de garanţia legală şi  constituţională a prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii