Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre scandalul izbucnit după accidentul din noaptea de Revelion în care a fost implicată o mașină de poliție (VIDEO)

ro

02 Jan, 2024 13:54 1674 Marime text
În timpul efectuării cercetării la fața locului, în cazul accidentului rutier din data de 1 ianuarie a.c., mai multe persoane aflate în zonă ar fi devenit agresive verbal,  motiv pentru care în sprijinul polițiștilor au fost trimiși luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, informează IPJ Constanța. 

Potrivit sursei citate, pănă la sosirea acestora, mai multe persoane l-ar fi agresat fizic pe un polițist din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Constanța, pe care l-ar fi tras de uniformă.

„Acesta ar fi scos pistolul din dotare, pentru a efectua somațiile legale. Ulterior, conflictul a fost aplanat. Așa cum am precizat anterior,  accidentul rutier face obiectul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.  În ceea ce privește modul de acțiune a polițistului din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Constanța,  acesta va face obiectul unor verificări efectuate de Biroul Control Intern al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.



Citește și. 

Scandal pe strada Liliacului din Constanța după accidentul în care a fost implicată o mașină de poliție! Jandarmii, chemați în ajutor (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii