Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi la Medgidia! Service ilegal descoperit de polițiști la locuința unui bărbat suspectat de evaziune fiscală

ro

09 Mar, 2024 16:03 825 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaÎn urma efectuării unei percheziții domiciliare, de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico - Financiare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au fost descoperite și ridicate înscrisuri cu valoare probatorie, un telefon mobil și suma de 1.400 de euro.
 
Reprezentanții IPJ Constanța reamintesc că percheziția a fost efectuată ieri, 8 martie a.c., în municipiul  Medgidia, la domiciliul unui bărbat, de 45 de ani, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de evaziune fiscală.
 

„Astfel, din cercetările efectuate în dosar a rezultat că acesta ar fi înstrăinat un autoturism asupra căruia fusese instituită măsura administrativă a sechestrului fiscal.
 
De asemenea, bărbatul ar fi obținut venituri prin desfășurarea clandestină a unor activități de intervenție mecanică / electrică auto, fără autorizare legală și fără a exista o formă juridică ce să-i permită derularea de activități comerciale.
 
Aceste activități ar fi fost derulate într-un spațiu tip depozit, situat la parterul imobilului în care bărbatul locuiește, activitatea nefiind declarată sau controlată în vreun fel.
 
La solicitarea polițiștilor, la fața locului s-a deplasat și o echipă a Gărzii de Mediu Constanța, deoarece activitatea desfășurată de persoana în cauză a presupus utilizarea, preluarea, manipularea și depozitarea de uleiuri speciale și baterii“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Verificările efectuate de Garda de Mediu Constanța sunt în curs de desfășurare.
 
Cercetările în acest caz continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 

„Prejudiciul în cauză urmează a fi stabilit.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.


 
La acțiune au particiat și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii