Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KFC lansează Marți Bucket, în ediție limitată

ro

23 Jun, 2015 11:25 3617 Marime text
Bucureşti, 23 iunie 2015. KFC lansează Marți Bucket: un bucket ce conține 9 Crispy Strips și 9 Hot Wings, la prețul de numai 19.90 lei. Fanii brandului se pot bucura de rețetele delicioase ale Colonelului Sanders cu noua ofertă disponibilă în toate restaurantele KFC din țară, doar în zilele de marți.
 
“În general, surprizele sunt rezervate zilelor de weekend sau de sărbătoare. Dar pentru că începutul de săptămână este întotdeauna mai greu, ne-am gândit să pregătim o surpriză clienților noștri și să le aducem o ofertă specială pentru ziua de marți: un bucket cu cele mai apreciate produse KFC, Crispy Strips și Hot Wings. Știm că uneori este greu să alegi între cele două, așa că am decis să le aducem împreună, la un preț foarte avantajos”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.
 
Noua ofertă este disponibilă până la data de 14 iulie, în toate restaurantele KFC din țară. Pentru a afla mai multe despre ofertele din restaurante, vă invităm pe pagina de Facebook KFC România.
 
*****
Despre KFC
 
KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken® și Extra Crispy™ Strips, Aripioare picante™, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvişuri de pui proaspăt preparate, biscuiți și garnituri. Există peste 19,400 de locații KFC în 120 de țări și teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)
 
În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 54 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova.
 
Despre Yum! Brands
 
Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. În 2014, Yum! a fost numit în top 100 Corporate Citizens de către Corporate Responsibility Magazine, fiind și unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord. Mărcile de restaurante deținute de companie - KFC, Pizza Hut și Taco Bell - sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican. În afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide în medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider în dezvoltarea internațională de retail.
 
Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:
Raluca Stoica
Media Associate, Golin București
Email: rstoica@golin.com

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii