Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Militar Constanţa aprovizionat cu lapte şi apă minerală de SC Granbis SRL (document)

ro

23 Mar, 2017 23:53 1898 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Ministerul Apărării Naţionale prin UM 02175 Constanţa ( Spitalul Militar), situată pe bulevardul Mamaia nr. 96 a atribuit un contract de livrare alimente de protecţie, lapte UHT şi apă minerală unei firme cu sediul în Constanţa.

Potrivit licitatiapublica.ro, SC Granbis SRL va livra către unitatea sanitară a MApN 6.500 de litri de lapte de consum de vacă, grăsime 3,5%, sortimentul „lapte ultrapasteurizat” (UHT) şi 720 de litri de apă minerală naturală carbogazoasă, conţinutul de dioxid de carbon )CO2= - minim 2500mg/litru. Criteriul de atribuire al contractului a fost oferirea preţului cel mai scăzut. Au fost primite două oferte, iar câştigătoare a fost declarată SC Granbis SRL care trebuie să livreze produsele contra sumei de 17.425 lei.

Despre SC Granbis SRL Constanţa

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, SC Granbis SRL are sediul în Constanţa, strada Theodor Sperantia nr. 60 şi are un capital social subscris de 200 de lei. Ca asociaţi în cadrul firmei, cu câte 50 % fiecare sunt Nicolae şi Ioana Biserică. Nicolae Biserică este şi administratorul societăţii, iar cei doi nu mai figurează ca asociaţi sau administratori în alte societăţi comerciale.

Potrivit Ministerului de Finanţe, în 2015 societatea, care are 14 angajaţi a declarat un capital social de 200 de lei, o cifră de afaceri de 12.029.700 de lei şi un profit de 1.405.301 de lei.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii SC Granbis SRL Constanţa au declarat că acesta nu este primul contract obţinut cu UM 02175 Constanţa (Spitalul Militar). Conform licitatiapublica.ro, societatea a mai obţinut numai anul acesta alte două contracte de livrare produse alimentare către unitatea sanitară a MApN. Totodată, reprezentanţii SC Granbis SRL au mai precizat că numărul salariaţilor a rămas acelaşi (n.r. 14) şi în anul fiscal 2016.

„Domeniul de activitate principal al firmei noastre îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun” – au mai precizat reprezentanţii SC Granbis SRL Constanţa. .  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii