Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă braşoveană se va ocupa de cafelele din cluburile pentru pensionarii constănţeni (document)

ro

25 May, 2016 20:53 2312 Marime text

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Primăria Constanţa a atribuit un contract intitulat „serviciul de instalare utilaje de prelucrare a băuturilor (cafea şi băuturi calde)”. Două firme au fost interesate, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire.

„Serviciul de instalare utilaje de prelucrare a băuturilor (cafea şi băuturi calde) în cluburile pentru pensionari - cafea; cafea lungă; cafea cu lapte sau ceai” este obiectul contractului. Pentru suma de 226,200 RON, fără TVA, a câştigat o firmă din Braşov, şi anume Dallmayr Vending & Office SCS.   

Firma câştigătoare a fost înfiinţată în noiembrie 2000 şi se ocupă de „comerţul cu ridicata cu cafea, ceai, cacao şi condimente”. Dallmayr Vending & Office SCS are un capital social subscris de 5197830 RON, integral vărsat. Asociaţi persoane juridice sunt Dallmayr Vending & Office SRL (comanditat) şi Alois Dallmayr Vending International GMBH (comanditar). În firmă nu există însă şi asociaţi persoane fizice, potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului, consultat la data de 25 mai 2016. Funcţia de administrator este ocupată de Dallmayr Vending & Office SRL, reprezentată prin Monika Feleagă, născută în Târgu Mureş. 

La sfârşitul lui 2014, firma câştigătoare a declarat un profit net al exerciţiului de 3.246.873 de lei şi un număr mediu de 50 de salariaţi.
 
Anul trecut, acest contract a fost adjudecat tot de firma Dallmayr Vending & Office SCS.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii