Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curăţenia şi igienizarea sediilor DSP Constanţa, date pe mâna societăţii Marshal Clean (document)

ro

16 Jun, 2017 00:00 4683 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa a dezvăluit numele agentului economic care şi-a adjudecat contractul „Achiziţia de servicii curăţenie şi igienizare sedii“, în valoare de 434.400 de lei. Acesta este Marshal Clean SRL.
 
Obiectul contractului constă în achiziţionarea serviciilor de curăţenie şi igienizare a incintelor din cadrul sediilor Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa, pentru menţinerea curăţeniei în birouri, grupuri sanitare, căi de acces şi în parcările instituţiei, astfel încât activitatea personalului să se desfăşoare în condiţii optime de igienă şi sănătate.
 
Locurile cu activitate permanentă pentru desfăşurarea serviciilor de curăţenie sunt următoarele:
- strada Nicolae Iorga nr. 89, imobil S+P+3 (birouri şi laboratoare), suprafaţă utilă desfăşurată S+P+3 - 1.766,61 mp, teren - 487 mp;
- aleea Lăcrămioarei nr. 1, imobil P+1 (birouri) - 554,02 mp, suprafaţa utilă desfăşurată imobil P+1, teren - 620 mp;
- bulevardul Mamaia nr. 57, imobil P (birouri), suprafaţă utilă desfăşurată - 210 mp;
- cabinet incinta Port Constanţa (cabinete medicale);
- laborator exterior Mangalia (birouri şi laboratoare).

Date din caietul de sarcini

Operaţiunile de întreţinere şi curăţenie se vor executa cu materiale şi produse specifice procurate de prestatorul serviciilor, conform procedurii expuse în caietul de sarcini şi care nu au impact negativ asupra condiţiilor de mediu şi sunt avizate de Ministerul Sănătăţii şi Inspectoratul de Protecţie a Mediului. Folosirea unor materiale dăunătoare va atrage răspunderea prestatorului în faţa organelor abilitate. Spaţiile vor fi curăţate folosind soluţii profesionale, de înaltă calitate şi fabricate după standardele impuse de Uniunea Europeană. Ofertantul are obligaţia de a dovedi calificarea personalului ce va fi angajat în prestarea serviciilor, de a menţine curăţenia în toate spaţiile Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa, atât în interior, cât şi în cele exterioare aferente imobilului. Mai mult, ofertantul va asigura toate materialele, aparatele şi ustensilele necesare prestării serviciilor de întreţinere şi curăţenie (aspiratoare, maşini automate pentru spălarea cu spumă a mochetei, scări, galeţi, mopuri, mături, făraşe, lavete, bureţi etc).
 
Produsele utilizate pentru curăţat trebuie să fie biodegradabile, să nu degradeze imediat sau în timp suprafaţa curăţată şi să nu afecteze sănătatea oamenilor şi să respecte cerinţele legale privind protecţia mediului. Produsele folosite vor fi în conformitate cu normele sanitare în vigoare şi vor respecta standardele de protecţie a mediului conform cu legislaţia comunitară ori cu standardele europene sau internaţionale în domeniu. Prestatorul trebuie să deţină aparatură proprie pentru efectuarea operaţiunilor de curăţenie - aspiratoare, aparat pentru curăţat şi spălat mochete (cu consumabile proprii). Aparatura folosită pentru efectuarea operaţiunilor de curăţenie va respecta normele privind siguranţa în exploatare. Nu în ultimul rând, prestatorul va interzice angajaţilor utilizarea informaţiilor şi a documentelor la care vor avea acces în perioada efectuării serviciilor.

Marshal Clean SRL, în datele Registrului Comerţului 

Cu sediul în municipiul Constanţa, Marshal Clean SRL a fost înmatriculată în anul 2010. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Asociaţi în societate sunt Sultana Tincuţa Iuruc, născută pe 1.08.1976, în Constanţa, şi Marius Cătălin Rusescu, născut pe 22.11.1985, în Constanţa, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară activităţi generale de curăţenie a clădirilor, este Marius Cătălin Rusescu.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii