Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:27 24 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă colaborare între Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa şi Marshal Clean SRL (document)

ro

16 Apr, 2016 23:19 1531 Marime text
 

 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa a atribuit un contract de „servicii curăţenie şi igienizare-incinte”. Au fost primite trei oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire, potrivit licitatiepublica.ro. Pentru suma de 148,950 RON, fără TVA, a câştigat firma SC Marshal Clean SRL, cu sediul în Constanţa, pe strada Traian.

În acest context, menţionăm că aceasta nu este prima colaborare dintre Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa şi SC Marshal Clean SRL.

Citeşte şi Marshal Clean SRL furnizează servicii de curăţenie Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa

Societatea a fost înfiinţată în 2010 şi se ocupă cu „activităţi generale de curăţenie a clădirilor“. Asociaţii firmei sunt Sultana Tincuţa Iuruc şi Marius Cătălin Rusescu, cel din urmă fiind şi persoana împuternicită în calitate de administrator.
 
Potrivit vrajitorul.eu, firma a înregistrat, la finele anului 2013, o cifră de afaceri de 149.990 lei, un profit 0 şi şase salariaţi. Apoi, în 2014, o cifră de afaceri de 223.815 lei, un profit 15.101 lei şi opt salariaţi.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.   

Ti-a placut articolul?

Comentarii