Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma care deține cafeneaua din parcul de la Gară, vizată de o decizie importantă a Tribunalului Constanța

ro

24 Apr, 2021 00:00 3044 Marime text
  • Balmar Chill Caffe a fost fondată, în baza cererii nr. 59975 din data de 04 noiembrie 2011, de Marius Balaban.
  • Numele lui Balaban Marius îl mai găsim și în SC Stema Matias S.R.L., cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia, Zona Perla, stațiunea Mamaia, și cu obiect de activitate „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.

SC Balmar Chill Caffe SRL, firma care deține cafeneaua din parcul de la Gară, nu va intra în insolvență! Decizia a fost luată de judecătorii Secţiei a II-a civilă de la Tribunalul Constanța și poate fi contestată. 
 
Societatea comercială Balmar Chill Caffe a fost fondată, în baza cererii nr. 59975 din data de 04 noiembrie 2011, de Marius Balaban, având ca domeniul principal de activitate: baruri și alte activități de servire a băuturilor.
 
Insolvența Balmar Chill Caffe SRL a fost cerută de SC Bere Băuturi Bucureşti SA - prin administrator judiciar RTZ & Partners S.P.R.L. Filiala Bucureşti. 
 

Date oficiale din instanță

 
Portalul instanțelor de judecată informează că dosarul (5161/118/2020) a fost înregistrat pe rolul Secţiei a II-a civilă, pe data de 01 septembrie 2020. 
 
Părţile cauzei sunt SC Bere Băuturi Bucureşti SA - prin administrator judiciar RTZ & Partners S.P.R.L. Filiala Bucureşti – Creditor și SC Balmar Chill Caffe SRL- debitor.
 

Primul termen

 
Primul termen a avut loc la data de 14 octombrie 2020, când Tribunalul Constanța a dispus amânarea cauzei pentru data de 11 noiembrie 2020, față de cererea debitoarei Balmar Chill Caffe SRL.
 
La data de 11 noiembrie 2020, instanța a acordat un nou termen în dosar, respectiv 10 februarie 2021 - pentru a permite părţilor soluţionarea cauzei pe cale amiabilă.
 
În ședința din 10 februarie 2021, Tribunalul Constanța a  acordat termen de judecată la data de 14 aprilie 2021, faţă de cererea de amânare a cauzei formulată de către ambele părţi în vederea încheierii unei tranzacţii.
 
Pe data de 14 aprilie 2021, judecătorii au finalizat cercetărilor specifice și au decis să se pronunțe în prezenta cauză.
 

În pronunțare

 
Vineri, 22 aprilie 2021, Tribunalul Constanța a admis contestația formulată de debitoarea contestatoare Balmar Chill Cafee SRL în contradictoriu cu creditoarea Bere Bauturi Bucuresti SA prin administrator judiciar.
 
Totodată, instanța a respins ca neîntemeiată cererea de deschidere a procedurii insolvenței debitoarei contestatoare Balmar Chill Cafee SRL, formulată de creditoarea Bere Bauturi Bucuresti SA prin administrator judiciar.
 
În final, creditoarea Bere Bauturi Bucuresti SA prin administrator judiciar a fost obligată la plata sumei de 2700 lei cheltuieli de judecată către debitoarea Balmar Chill Cafee SRL.
 

Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă

 
SC Balmar Chill Caffe SRL are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Unirii, și este condusă de Marius Balaban și de Mariana Puia.
 
Administratorul firmei este Balaban Marius.
 
Numele lui Balaban Marius îl mai găsim și în SC Stema Matias S.R.L., cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia, Zona Perla, stațiunea Mamaia, și cu obiect de activitate „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.
 
În SC Stema Matias SRL, Marius Balaban este partener de afaceri cu Sultana Tincuța Iuruc al cărei nume îl găsim și în SC Marshal Clean SRL (asociat), Security Guard Group SRL (asociat - administrator) și Security Guard Group SRL Constanța Sucursala Bucuresti - împuternicit.
 

Date financiare

 
Revenind la Balmar Chill Caffe SRL, potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de Registrull Comerțului, acesta fiind consultat la data de 23 aprilie 2021, situația datelor financiare este următoarea:
 
2018
 
Profit – 182.529 lei
Pierdere - 0 lei
Numar mediu de salariati: 5
Cifra de afaceri netă – 706.702 lei
 
2019
 
Profit - 28388 lei
Pierdere – 0 lei
Numar mediu de salariati: 4
Cifra de afaceri netă - 638898 lei
 
2020
 
Profit - 209639 lei
Pierdere  - 0 lei
Numar mediu de salariati: 4
Cifra de afaceri netă - 706039 lei.
 
Surse documentare: Registrul Comerțului - portal.onrc.ro, Confidas - confidas.ro și Vrăjitorul - vrajitorul.eu.     
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Foto: Arhivă – Google maps
 
Citește și
 
Bunurile Roma Cafe, scoase pentru a treia oară la licitaţie! Se vând la jumătate de preţ
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii