Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a câştigat o firmă din Bucureşti un contract cu CNADNR (document)

ro

03 Dec, 2015 15:24 4121 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (CNADNR) a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract privind „întreţinerea periodică –Tratamente bituminoase - 2015-2016 - DRDP Constanţa”. Locul principal de executare: drumurile naţionale din subordinea DRDP Constanţa, respectiv din judeţele Constanţa, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila şi Tulcea. Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Precizăm că s-a organizat o licitaţie electronică.
 
Au fost primite şi admise trei oferte. După ce au fost analizate ofertele depuse, CNADNR a hotărât să încheie un contract cu firma Tib Cons SRL, din Bucureşti, Sector 1. Estimat iniţial la suma de 22056300.00 RON, fără TVA, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 13505940.00 RON, fără TVA. 
 
Tib Cons SRL are un capital social subscris de 2000 RON, integral vărsat, şi se ocupă de „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”. A înregistrat, în anul 2014, o cifră de afaceri de 5.501.451 lei, un profit net al exerciţiului de 1.372 de lei şi un număr mediu de trei salariaţi.
 
Unicul asociat al firmei este Mihaela Mara Vladuca, născută în anul 1963, în Bucureşti. Prin urmare, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Tot ea este persoană împuternicită şi administrator.
 
În altă ordine de idei, Mihaela Mara Vladuca este administrator şi la firmele Miga Grup Tours SRL şi Construcţii Montaj Popeşti Leordeni SA, amândouă radiate.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
 
Sursa foto: elldor.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii