Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seminar pentru firmele româneşti care vor sa intre pe piaţa chineză

ro

26 Feb, 2013 12:41 1532 Marime text
Seminar pentru firmele româneşti care vor sa intre pe piaţa chineză

            Camera de Comerţ și Industrie a României în parteneriat cu EU SME Centre China și China IPR SME Helpdesk organizează în data de 28 februarie 2013, începând cu ora 9:30 seminarul

“China– Oportunități de afaceri pentru firmele românești”

un training practic de prezentare și dezbatere a principalelor beneficii și obstacole de intrare pe piaţa chineză. România a înregistrat în ultima perioadă o creștere a vizibilităţii pe piaţa asiatică în general și chineză în special, atrăgând interesul companiilor locale prin avantajele oferite de mediul investiţional și de elementele rezultate din calitatea de membru al UE. Seminarul îşi propune să sprijine firmele românești care doresc să acceseze piaţa chineză în găsirea partenerilor formaţi în economia liberă chineză.

            În cadrul training-ului vor fi abordate teme precum: găsirea partenerilor de afaceri potriviţi, proprietate intelectuală, e-commerce în China, afacerile “verzi” – tendinţe, studii de caz – bune practici, discuţii individuale cu companiile românești interesate.

            Evenimentul va avea loc la sediul Camerei de Comerţ și Industrie a României, Bdul Octavian Goga nr. 2, Sector 3, Tronson III, Intrarea E, mezanin, Amfiteatrul Albastru.

            Prezentările și discuţiile vor fi susținute în limba engleză de către experţii China IPR SME Helpdesk și EU SME Centre China.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii