Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În cadrul turneului naţional „Reveria” Loredana Groza revine la Constanţa

ro

11 Feb, 2015 17:41 2110 Marime text
Începând cu 23 februarie, Loredana Groza dă startul turneului național „Reveria”, ce va cuprinde 16 concerte în 14 oraşe din ţară. Primul oraş în care va concerta artista este Piteşti. Vor urma Craiova, Deva, Timişoara, Arad, Cluj, Suceava, Botoşani, Bacău, Iaşi, Braşov, Ploieşti, Constanţa şi Galaţi.
 
Reprezentaţia de la Constanța va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, pe 13 martie, începând cu ora 19.30. Biletele pentru show-ul cunoscutei cântăreţe se găsesc deja în vânzare. Preţurile lor variază între 80, 100 şi 150 de lei.
 
Loredana Groza s-a născut la Oneşti, în judeţul Bacău, şi a devenit pasionată de muzică de mic copil. La vârsta de 16 ani, a participat la Festivalul de Muzică Uşoară de la Mamaia, unde a fost cea mai tânără participantă. A obţinut trofeul şi, în acelaşi timp, a devenit şi cea mai tânără câştigătoare a premiului de la Mamaia.

La Festivalul de Muzică de la Costineşti, l-a cunoscut pe compozitorul Adrian Enescu şi astfel a apărut primul album, „Bună seara, iubito", care s-a vândut în peste 1 milion de exemplare. În decursul carierei, vedeta a lansat numeroase albume, dintre hit-urile ei amintim „Bună seara, iubito", „Extravangaza”, „Le-le”, „Zig-Zag”, „Apa”, „Ochii din vis”, „Nu ştiu cine eşti”.

Sursa foto: www.casadecultura-constanta.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii