Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din averea Rodicăi Pătru, consilier la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Constanţa (documente)

ro

26 Nov, 2015 00:00 2520 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, cotidianul ZIUA de Constanţa vă prezintă averea consilierului Rodica Pătru. Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, completată în luna mai 2015 şi postată pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Integritate, Rodica Pătru are un apartament de 72,80 mp, cumpărat în anul 1992. Conduce un automobil Volkswagen, fabricat în anul 2006. Consilierul Rodica Pătru nu are terenuri agricole, intravilane sau extravilane. De asemenea, printre bunurile sale nu se regăseşte niciun mijloc de transport. În declaraţia de avere a consilierului nu regăsim bunuri sub formă de metale preţioase, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul naţional sau universal a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. Nu sunt menţionate nici conturi bancare sau alte plasamente şi investiţii.
 
În anul fiscal 2014, Rodica Pătru a realizat venituri de 23.400 de lei, iar soţul său a obţinut suma de 35.712 lei de la MAPN Bucureşti.  Potrivit declaraţiei de interese, Rodica Pătru deţine 40 de acţiuni la SC Libri Maris Constanţa.
 
Accesând secțiunea „Documente“, puteţi consulta declarațiile de avere și de interese ale consilierului Rodica Pătru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii