Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce avere debutează în CJ Constanţa Adriana Veronica Gheorghe (PSD), cu avuţia neschimbată (documente)

ro

06 Sep, 2016 00:00 3785 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Scrutinul din 5 iunie a adus modificări în structura Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), unii dintre aleşi fiind la prima experienţă de acest gen. A trecut ceva timp de la constituirea CJC (22 iunie anul curent), iar la această dată pe site-ul instituţiei sunt postate, în sfârşit, toate declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese ale consilierilor judeţeni.
 
Printre aleşii experimentaţi ai CJC se numără şi consilierul judeţean PSD Adriana Veronica Gheorghe. Aflată la al doilea mandat de ales judeţean, aceasta deţine un teren agricol în Cernavodă, un apartament în acelaşi oraş şi o garsonieră în Constanţa, iar deplasarea în teritoriu sau la şedinţele CJC o poate face la volanul unui autoturism Peugeot 301 (an de fabricaţie 2014), al unei maşini autoutilitare Dacia (fabricată în 2005) sau al unui Peugeot 206 (an de fabricaţie 2002). Potrivit declaraţiei de avere completate în luna iulie a acestui an, consilierul judeţean PSD a realizat în anul fiscal precedent venituri însumând 126.279 de lei.
 
Pe lângă activitatea de ales judeţean, Adriana Veronica Gheorghe se ocupă şi de Asociaţia Mens Sana Liceul Tehnologic „Axiopolis“ din Cernavodă, ea deţinând funcţia de preşedinte. Spre deosebire de alţi colegi de-ai săi, averea consilierului judeţean PSD nu a cunoscut nicio modificare, în pofida promovării sale, din septembrie 2015, în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii